Evenementen

Doel Evenementen
De werkgroep die zich met evenementen bezighoudt, wil een bijdrage leveren aan nieuwe evenementen en aan het behoud van bestaande evenementen. Daarnaast wil de werkgroep zich inzetten voor het realiseren en/of behouden van faciliteiten om evenementen te ondersteunen. (Bijvoorbeeld het behoud van het huidige sportterrein.)

Sportterrein ‘de Klink’
De werkgroep is, samen met verenigingen, in overleg met de gemeente om het sportterrein voor de toekomst te behouden als evenemententerrein.

Kermis

Door de Stichting Traditionele Kermisorganisatie, die in 2017 de organisatie van de kermissen in de Gemeente Leudal heeft overgenomen, is aangegeven dat een kermis in Buggenum in de huidige opzet financieel niet meer haalbaar is. Er komen dus vanaf 2018 geen kermisattracties meer naar Buggenum.

Heb je tips om in Buggenum kermisattracties wel weer mogelijk te maken, neem dan contact op met de Dorpsraad of met de Stichting. Voor contactgegevens en meer informatie over de Stichting: http://www.stichtingtraditionelekermisorganisatie.nl/

Organisatie werkgroep
De werkgroep die zich richt op evenementen heeft ook de onderwerpen ‘voorzieningen’ en ‘wonen’ onder haar hoede.

  • Coördinator van de werkgroep is Ton Boonen.
  • De andere leden zijn: Ger Laemers, Chantal Wijers, Chris Rulkens,  Heleen Wijers.

Heeft u ideeën of vragen met betrekking tot dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met de Dorpsraad middels het contactformulier op deze site.