Doel Evenementen
De werkgroep die zich met evenementen bezighoudt, wil een bijdrage leveren aan nieuwe evenementen en aan het behoud van bestaande evenementen. Daarnaast wil de werkgroep zich inzetten voor het realiseren en/of behouden van faciliteiten om evenementen te ondersteunen. (Bijvoorbeeld het behoud van het huidige sportterrein.)

Sportterrein ‘de Klink’
De werkgroep is, samen met verenigingen, in overleg met de gemeente om het sportterrein voor de toekomst te behouden als evenemententerrein.

Kermis

Door de Stichting Traditionele Kermisorganisatie, die in 2017 de organisatie van de kermissen in de Gemeente Leudal heeft overgenomen, is aangegeven dat een kermis in Buggenum in de huidige opzet financieel niet meer haalbaar is. Er komen dus vanaf 2018 geen kermisattracties meer naar Buggenum.

Heb je tips om in Buggenum kermisattracties wel weer mogelijk te maken, neem dan contact op met de Dorpsraad of met de Stichting. Voor contactgegevens en meer informatie over de Stichting: http://www.stichtingtraditionelekermisorganisatie.nl/

Organisatie werkgroep
De werkgroep die zich richt op evenementen heeft ook de onderwerpen ‘voorzieningen’ en ‘wonen’ onder haar hoede.

• Coördinator van de werkgroep is Ton Boonen.
  • De andere leden zijn: Ger Laemers, Chantal Wijers, Chris Rulkens, Jos Vaessen o Heleen Wijers.

Heeft u ideeën of vragen met betrekking tot dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met de Dorpsraad middels het contactformulier op deze site.

Toch kermisattracties in Buggenum

De gemeente Leudal heeft besloten om vanaf 2017 de organisatie van de kermis over te dragen aan  ‘Stichting Traditionele Kermisorganisatie’. Deze stichting heeft als doel om kermissen te behouden in de dorpskernen die dit zelf niet meer willen of kunnen organiseren. Het 7-koppig bestuur bestaat uit kermisexploitanten die al jaren met hun attracties op de kermissen in Leudal staan.  (meer…)

Het jaar 2016 zit er bijna weer op. Dorpsraad Buggenum hoopt dat het voor jou en je dierbaren een goed jaar was, een jaar waar je tevreden naar terug kunt kijken.
Als Dorpsraad Buggenum doen we dat ook. Hoewel niet alles lukte, is er weer veel gerealiseerd of in de week gezet. Dat lukte alleen door de inzet van 36 leden. We hopen daar in 2017 ook weer op te kunnen rekenen.
Wil je weten wat in 2016 gerealiseerd is?

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com