Heel Buggenum in beeld

Dorpsraad Buggenum presenteerde maandag 12 juli www.buggenuminbeeld.nl, aan de voorzitters van de grootste Buggenumse verenigingen. Vanaf dat moment is deze nieuwe website voor iedereen beschikbaar.

Buggenuminbeeld is dé digitale plek waar alle nieuws, activiteiten, voorzieningen, verenigingen en toeristische informatie samen komen. In één oogopslag is te zien wat het mooie maasdorpje met 950 inwoners allemaal te bieden heeft en hoeveel activiteiten er, bijna wekelijks worden georganiseerd voor zowel jong als oud.

De kracht van Buggenuminbeeld is, dat gebruik wordt gemaakt van al bestaande websites. Er is een soort ‘verbindende schil’ vóór geplaatst die de losse sites met elkaar verbindt. Dit heeft veel voordelen:
1. het beheer blijft behapbaar;
2. activiteiten zijn makkelijker op elkaar af te stemmen en
3. nieuwe inwoners zien in één oogopslag waar ze allemaal terecht kunnen.

De website maakt het voor iedereen makkelijk om berichten door te geven. En om te zien welke activiteiten al gepland staan zodat daar rekening mee gehouden kan worden bij de organisatie van een activiteit.

Als er verenigingen, voorzieningen of anderen zijn die ook een plekje willen krijgen op buggenuminbeeld.nl dan kunnen zij dat doen via de contactknop.