Buurt-WhatsApp Buggenum start

Inmiddels hebben zich al 36 deelnemers – waaronder 3 coördinatoren – aangemeld voor Buurt-WhatsApp Buggenum. Iedereen die zich heeft opgegeven als deelnemer heeft een mail met aanwijzingen gekregen.
De drie coördinatoren zijn: Peter Geraets, Ger Laemers en John Verbakel. Zij regelen het een en ander voor een voorspoedige start van deze moderne vorm van buurtwacht. Zij leggen ondermeer contact met de politie, zorgen voor actuele deelnemerslijsten, enz.
Inmiddels zijn er ook al bordjes geplaatst bij de Haelenerweg en op de Berik, als je Buggenum inkomt. Heeft u zich nog niet opgegeven en wilt u alsnog meewerken aan de veiligheid van ons dorp, dan kunt u zich aanmelden als lid van de Buurt-WhatsApp-groep via emailadres buurtwhatsappbuggenum@gmail.com. Geef daarbij uw naam, adres, e-mailadres en mobiele telefoonnummer door.

Er is in Dagblad de Limburger van 27 juni een artikel verschenen over de effecten van Buurt-WhatsApps in Midden-Limburg. Er is een sterke daling van het aantal inbraken in het gebied van Weert, Nederweert en Leudal. Klik op de link DDL-WhatsApp 27juni2016 voor meer informatie.

Spelregels voor deze Buurt-WhatsApp-groep.

Voor meer informatie: Buurt-WhatsApp Buggenum

WhatsApp-bord BerikWhatsApp-bord Haelenerweg